У харчовій промисловості застосовується, як фільтрувальний матеріал для фільтрації розчинів, молока, рослинних олій, відділення сироватки, виготовлення молочного цукру. Маючи гідрофобність, матеріал забезпечує швидку фільтрацію, брак прилипання сирних мас, легкість у чищенні.
Завдяки високій електризації, у медицині використовують для пошиття спеціального одягу, для протезування судин і стравоходу. Матеріал популярний у фармацевтиці.
Застосовується в чорній і кольоровій металургії, цементній і будівельній, нафтохімічній зонах: очищення газів, повітря, виготовлення каучуку.
Лавсан молочний застосовують для виготовлення тканин, як у чистому вигляді, так і в суміші з іншими волокнами.
Лавсанові нитки мають гладку поверхню, а волокно — поперечний переріз. Лавсан молочний буває блискучим, матованим, суворим або пофарбованим у масі. Матеріал легкий, розрізняється щільністю й товщиною, не схильний до пошкоджень молю, пліснявої, має високу опірність до розвитку мікроорганізмів. Під час виготовлення піддається термофіксації, що захищає від зсідання. Волокно пружне, добре тримає форму.
Лавсан молочний — міцне поліефірне волокно синтетичного походження. Вирізняється світлостійкістю, пружністю й малою гігроскопічністю. Лавсанове волокно широко застосовується як для технічних цілей, так і для народного використання.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Гарантійний термін | 12 міс |
Країна виробник | Україна |
Тип упаковки матеріалу | Рулон |
Користувацькі характеристики | |
Ширина | 100см |
Лавсан | щільність 150грм |
Інформація для замовлення
- Ціна: від 100 ₴/кв.м